Δεν μπορεί… Όταν με βρίζει ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης κάτι καλό έχω κάνει στη ζωή μου…

FILE PHOTO. Ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης λερώνει με την παρουσία του την τελετή για τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Του Μιχάλη Ιγνατίου
Ο ναζί βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, Ηλίας Κασιδιάρης, έβγαλε εμετό πάλι για μένα, επειδή έλαβα θέση για την ανάρμοστη παρουσία του στην υποδοχή των λειψάνων των 17 Ηρώων Ελδυκάριων που δολοφονήθηκαν από τις ορδές του Αττίλα, στην πατρίδα μου, την Κύπρο.

Πήγε στην τελετή απρόσκλητος και ΛΕΡΩΣΕ με την παρουσία του την μνήμη των ηρώων. Τα παλικάρια της ΕΛΔΥΚ, δεν ήταν θύματα μόνο της κατοχικής δύναμης Τουρκίας. Ήταν θύματα και της προδοτικής χούντας, την οποία υποστηρίζει ο κ. Κασιδιάρης και η ναζιστική οργάνωση που εκπροσωπεί. Η δικτατορία πρόδωσε την Κύπρο, και συνεργάστηκε με τους εχθρούς της Ελλάδας, για την τουρκική εισβολή, στις 20 Ιουλίου 1974. 

Τα ντοκουμέντα είναι αδιάψευστα, και η ευθύνη των στρατιωτικών που υπηρέτησαν τη χούντα τεράστια. Η διαμαρτυρία μου για την παρουσία του, από τη στιγμή που υποστηρίζει την προδοτική χούντα, είναι καθ’ όλα νόμιμη και ορθή.

Ο κ. Κασιδιάρης και η ναζιστική οργάνωση που εκπροσωπεί, με χαρακτηρίζουν “Voice of America”. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για την έωλη κατηγορία. Άλλωστε οποιαδήποτε κατηγορία προέρχεται από τους οπαδούς των ναζί, είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ. Ναι, θα συνεχίσω να είμαι απέναντί τους, διότι είναι οπαδοί των μιασμάτων που κατέστρεψαν την πατρίδα μου.

Συνεργάστηκαν με τους Τούρκους και την “κακή Αμερική”, που εκπροσωπούσε τότε ο Χένρι Κίσιγκερ. Αυτοί ευθύνονται για την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή. Όλα τα υπόλοιπα, και η δήθεν υποστήριξη τους στις δικές μας αρχές για Ελεύθερη Κύπρο, γίνονται για λόγους που ο καθένας πρέπει να γνωρίζει και ειδικά οι παραπλανημένοι οπαδοί τους.

Εκμεταλλεύθηκαν πολιτικές των κομμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, που φοβούνται οτιδήποτε έχει σχέση με τη λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ, και μας έκλεψαν τον πατριωτισμό. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι πατριώτες. Είναι εκπρόσωποι του πιο άρρωστου και βίαιου και κακού εθνικισμού. Γι’ αυτό και είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Οι οπαδοί τους δεν έχουν πλέον δικαιολογίες. Έχουν ευθύνη και οι ίδιοι για ότι συμβεί απ’ εδώ και πέρα…

H δήλωση του κ. Κασιδιάρη, όπως την κατέγραψε η ιστοσελίδα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ακολουθεί:

ΚΚΕ: «Καταγγέλλουμε την προκλητική παρουσία της Χρυσής Αυγής» – Μ. Ιγνατίου (“The voice of America”): Ποιος ανόητος κάλεσε την Χ.Α. στην τελετή; Επειδή και η σημερινή παρουσία μας προκάλεσε λύσσα στο άθλιο πολιτικό κατεστημένο –  και ο κάθε πικραμένος εξέδωσε ανακοινώσεις καταδίκης (από ΚΚΕ μέχρι M.Ignatiou) – θα κλείσω με τις εξής διευκρινίσεις:

1) Ως μέλη της επιτροπής Άμυνας της βουλής δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερη πρόσκληση για να δώσουμε το παρόν σε τελετές σαν την σημερινή

2) Η βουλή και ο γιωτάς υπουργός με τις «πουλάδες» – λειτουργώντας για μία ακόμη φορά παράνομα και αντισυνταγματικά – δεν έστειλαν για μία ακόμη φορά καμία πρόσκληση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής

3) Οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργώντας νόμιμα και θεσμικά μας υποδέχθηκαν κανονικά στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας

4) Ο μπολσεβίκος βουλευτής του ΚΚΕ αποχώρησε αμέσως μόλις αντελήφθη την παρουσία μας. Επικροτούμε την πράξη του! Οι κομμουνιστές, που πολέμησαν με λύσσα τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ανεπιθύμητοι σε όλες τις τελετές μνήμης Ελλήνων Πολεμιστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *