Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία νομοτελειακά θα μετατρέψει την Κύπρο σε σατραπεία των μουσουλμάνων

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Μελβούτ Τσαβούσογλου. ΚΥΠΕ/ EPA/TOLGA BOZOGLU

 Tου Μάριου Ευρυβιάδη
«Ελεύθερους αφήκε πάντας Θεός, ουδένα δούλον η φύσις πεποίηκε» (Αλκιδάμας). Όχι όμως και ο Θεός των μουσουλμάνων ο οποίος, κατά τον Προφήτη του Μωάμεθ, μας θέλει όλους εμάς τους «άπιστους», τους καφούρ, δούλους. Μας θέλει, πάντοτε κατά τον Μωάμεθ, να υπηρετούμε τους πιστούς, θέλει τις γυναίκες μας –ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μας– να βρίσκονται στη διάθεση των ορέξεών τους, και όλους μας να πληρώνουμε ετήσιο φόρο –«τζίζγια»– ώστε να διατηρούμε το κεφάλι μας στους ώμους μας.

Αυτά δεν είναι κουβέντες του αέρα και δεν συνέβαιναν πριν εκατοντάδες χρόνια, όταν κυριαρχούσαν οι μουσουλμάνοι. Εντοπίζονται παντού μέσα στο Κοράνι, στις παραδόσεις (σούννα) του Μωάμεθ και των «πεφωτισμένων» (σαλαφιστών) συνεργατών του και πρώτων Χαλίφηδων, στα χαντίθ (λόγια του Μωάμεθ) και στη σίρα (πράξεις του Μωάμεθ). Όλα αυτά συναποτελούν τη σαρία, τον ιερό νόμο του Ισλάμ, που πρέπει να τηρείται απαράκλητα από κάθε μουσουλμάνο. 

Όμως μην πάτε μακριά. «Κεφαλικό φόρο» επέβαλαν την περίοδο αυτή στους χριστιανούς στο Ιράκ και στη Συρία οι σουννίτες σαλαφιστές του ισλαμικού κράτους – σε αυτούς δηλ. που δεν σφάγιασαν και που δεν αιχμαλώτισαν για να τους χρησιμοποιούν ως σεξουαλικούς δούλους, ακριβώς όπως έπραττε ο Μωάμεθ και οι «πεφωτισμένοι» του σύντροφοι.

Ίσως το πιο σημαντικό που εμείς δεν κατανοούμε είναι η πεποίθηση των πιστών πως όλα αυτά τα δικαιούνται, πως οι άπιστοι πρέπει να τους υπηρετούν και να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, διότι τάδε έφη ο Μωάμεθ προς παγκόσμια δόξα του Ισλάμ. Και γι’αυτό απαιτούν οι μη μουσουλμάνοι να λειτουργούν ως σατράπηδές τους, και να τους εξυπηρετούν ως ογλάνια τους.

Ιδού πως οι ιδρυτής των Αδελφών Μουσουλμάνων (1928), Hassan al-Banna, διατυπώνει αυτή τη «θεϊκή» αντίληψη των πιστών για παγκόσμια κυριαρχία μέσω του τζιχάντ: «Το ευγενές Κοράνι εξουσιοδοτεί τους μουσουλμάνους να είναι εγγυητές επί της ανθρωπότητας και τους δίνει το δικαίωμα να ασκούν κυριαρχία πάνω στον κόσμο ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους… Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι καθήκον μας να εγκαταστήσουμε παγκόσμια κυριαρχία και να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα στην ορθή αντίληψη για τις αρχές του Ισλάμ και των διδαγμάτων του».

Και ας μη νομίζουμε πως αυτά που λέν’ οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι ακραία και εξτρεμιστικά, επειδή για λόγους πολιτικών σκοπιμότητων οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν στοχοποιηθεί από τη Δύση και από σημαντικές χώρες όπως τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο. Τα λόγια των Αδελφών Μουσουλμάνων βρίσκουν απήχηση στον μέσο μουσουλμάνο διότι του εξασφαλίζουν την ανωτερότητά του αλλά και την καθημερινότητά του. Εάν δούμε τι ποσά εισπράττουν οι λεγόμενοι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» από τις δυτικές χώρες ως βοήθεια θα εκπλαγούμε δυσάρεστα, πιστεύω. Σε χώρες όπως τη Γερμανία, μιλάμε για ποσά που φτάνουν και μέχρι τα 10 χιλιάδες ευρώ τον μήνα σε οικογενειάρχες με παιδιά. Αλλά και στην Κύπρο έχουν καταγραφτεί περιπτώσεις εισπράξεων από οικογενειάρχες ποσών 5-7 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως επί κυβερνήσεως Χριστόφια, η οποία, αγνοώντας παντελώς τα περί Ισλάμ, πίστευε πως έπραττε «ανθρωπιστικό» έργο. Και ο μόνος λόγος που τα εξωφρενικά αυτά ποσά σταμάτησαν στην Κύπρο ήταν η οικονομική κρίση του 2013.

Επιπλέον είναι διαπιστωμένο πως σε πάμπολλες περιπτώσεις –σε Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο και στις σκανδιναβικές χώρες– ένα πολύ μεγάλο μέρος των επιδοτήσεων καταλήγει στη χρηματοδότηση του τζιχάντ – του ιερού πολέμου κατά του δυτικού πολιτισμού, τα αιματηρά αποτελέσματα του οποίου βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας.

Στην Κύπρο η Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία, την οποία τα δυο κόμματα εξουσίας επιδιώκουν ως «λύση», νομοτελειακά θα μετατρέψει την Κύπρο σε σατραπεία των μουσουλμάνων και τους Έλληνες της Κύπρου σε σατράπηδες που θα πληρώνουν κεφαλικό φόρο εσαεί, στη φαινομενικά μειοψηφία των μουσουλμάνων της Κύπρου. Και εάν αλλάξουν οι καιροί και τα πράγματα, θα έχουμε στην Κύπρο συνθήκες όπως αυτές που βίωσαν και βιώνουν οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής και οι οποίες συνέβησαν και το 1974 και για τις οποία υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες στα αρχεία του ΟΗΕ για την Κύπρο.

Έχει φτάσει πλέον ο χρόνος να δούμε το Κυπριακό, όχι όπως μας το επιβάλλει η λεγόμενη «διεθνής κοινότητα», αλλά όπως το αντιλαμβάνονται οι πραγματικοί μας εχθροί, οι μουσουλμάνοι Τούρκοι.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα και αν δεν θέλουμε να μετατραπούν σε σατράπηδες των μουσουλμάνων οι Έλληνες της Κύπρου, μια μόνο ασπίδα προστασίας υπάρχει και την οποία οι μουσουλμάνοι Τούρκοι, όλοι οι πάτρωνές τους και οι δικοί μας πεμπτοφαλαγγίτες δεν μπορούν να καταλύσουν. Και αυτή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία που όλοι βυσσοδομούν να εξαφανίσουν. Γιατί άραγε; Γιατί βυσσοδομούν; Διότι δεν θέλουν τον λαό της Κύπρου ελεύθερο, μια ελευθερία που μόνο το κυπριακό κράτος τού διασφαλίζει. Και ο Θεός που θέλει τους ανθρώπους ελεύθερους και όχι δούλους, όπως τους θέλει, κατά Μωάμεθ, ο Θεός του.

One thought on “Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία νομοτελειακά θα μετατρέψει την Κύπρο σε σατραπεία των μουσουλμάνων

 1. Κύριε Ευρυβιάδη, μας προβάλλετε τον “πόλεμο” της Τουρκίας εναντίον του ελληνισμού της Κύπρου καθώς και εναντίον της Ελλάδας ως θρησκευτικό! Το Ισλάμ εναντίον της Δυτικής … Χριστιανοσύνης και του… Δυτικού Πολιτισμού!

  Εντούτοις, παρατηρούμε, ότι η Τουρκία σε όλη τη διάρκεια της κεμαλικής και μετα κεμαλικής της ιστορίας, λειτούργησε ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ επεκτατικά με τις ευλογίες των ισχυρών δυνάμεων της… Χριστιανικής Δύσης! Αλήθεια, ποια θα ήταν η θέση της Τουρκίας στη Μικρά Ασία, εάν οι Ρώσοι δεν εφοδίαζαν τον Κεμάλ με όπλα κατά τον μικρασιατικό πόλεμο, αλλά και εάν η Δύση δεν δρούσε ως Πόντιος Πιλάτος και δεν του επέτρεπε τον αφανισμό του ελληνισμού της Μικράς Ασίας;

  Η δε Ιστορία της στην Κύπρο, φέρει, ενδεικτικά την σφραγίδα της αγγλοαμερικανικής, αλλά και ευρωπαϊκής, γαλλογερμανικής επιδίωξης να μην ενωθεί ποτέ η Κύπρος με την Ελλάδα, που είχε ως κορυφαία συνακόλουθα τη συμφωνία Ζυρίχης, την εισβολή και κατοχή της Βόρειας Κύπρου, το σχέδιο Ανάν, καθώς και το σημερινό της ΔΟΛ, με άλλα λόγια, τη διάλυση της Ακαιραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιμένοντας στη γραμμή στήριξης των Τουρκικών θέσεων τουρκοποίησης της Νήσου!

  Εάν δεν λανθάνω, σας ερωτώ, ήταν και είναι ή δεν είναι προσχηματική η χρήση της ισλαμικής θρησκευτικής “ιδεολογίας” του Κορανίου προς ενσωμάτωση της λαϊκής βούλησης ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΉΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΎΝ στα καθαρά πολιτικά κατακτητικά νεο οθωμανικά σχέδια της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας;

  Εάν ναι, οφείλουμε ή όχι την ανάδειξη αυτής της πλευράς ως εργαλείο αποτροπής τροφοδότησης του θρησκευτικού μίσους των τουρκικών εθνοτήτων εναντίον των αλλοθρήσκων, όπλο που χρησιμοποιεί ο τουρκικός αναθεωρητισμός- νεο Οθωμανισμός- ως βαρύ πυροβολικό του, τόσο εντός της Τουρκίας για να εξασφαλίσει τη συνοχή τους, όσο και εναντίον Κύπρου-Ελλάδας;

  Πολύ δε περισσότερο, όταν η Τουρκία από το μεσοπόλεμο, συνεχίζοντας έως και σήμερα, έχει διαμελίσει και προσαρτήσει εδάφη με λαούς έχοντας πίστη στο Κοράνι όπως στο Κουρδιστάν, Ιράκ σήμερα και στη Συρία, αναδεικνύοντας ΣΕ ΕΜΑΣ την προσχηματική χρήση του θρησκευτικού ισλαμικού δόγματος από τις, διαχρονικά, ανερχόμενες ηγεσίες της!

  Κύριε Ευρυβιάδη, συμφέρον μας, θα είναι, η ανάδειξη των αντιθέσεων στο εσωτερικό της Τουρκίας και στην εγγύς περιοχή της, μακράν της αναγωγής τους σε θρησκευτικό πόλεμο! Δείτε μόνο τι τεκταίνεται στην Ευρώπη και όχι μόνο, από την αναγωγή αυτού του “πολέμου” σε θρησκευτικό, αποκρύπτοντας τις πραγματικές αιτίες του από τις ισχυρές δυτικές δυνάμεις που τον εξέθρεψαν και τον αναπαράγουν έως και σήμερα!

  Εάν τόλμησα αυτό το σημείωμα, είναι γιατί παρακολουθώντας τα γραπτά σας κείμενα, σέβομαι τον ακάματο ζήλο σας για μία Κύπρο δίχως στρατεύματα κατοχής, δίχως εγγυήτριες δυνάμεις, δίχως εποίκους!

  Είμαι απολύτως βεβαία ότι θα εκλάβετε την επικοινωνία μας, έστω και με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, με την ανάλογη ανοχή απέναντι σε ανθρώπους που παρακολουθούν μεν τα εθνικά θέματα που αφορούν στην Πατρίδα τους και στην περιοχή στην οποία βρίσκεται, πλην ο καθημερινός κάματος, τους στερεί την βαθιά μελέτη τους με εργαλεία ανάλυσης επιστημονικά και συγκεκριμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *