Κι όμως, το θαύμα έγινε: Η Τουρκία έχασε τα μαχητικά F-35, θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά…

Ο αρχηγός του HALC Έντι Ζεμενίδης. Φωτογραφία Greek News

Οι ακτιβιστές του HALC, της οργάνωσης που ίδρυσε ο αείμνηστος εθνικός ευεργέτης Νίκος Μουγιάρης, έκανε το θαύμα. Διότι πρόκειται περί θαύματος. Σταμάτησε την πώληση των αμερικανικών μαχητικών αεροπλάνων F-35 στην Τουρκία.

Η εξυπνάδα των στελεχών της οργάνωσης ήταν ότι συνέδεσαν την πώληση των F-35 στην Τουρκία με την αγορά του ρωσικού συστήματος S-400 από την κατοχική δύναμη. Αμέσως, ακολούθησαν τους ομογενείς μας το Εβραϊκό Λόμπι, οι Αρμένιοι και οι χριστιανικές οργανώσεις της Αμερικής, που βοηθούσαν στην απελευθέρωση του Πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Το ένα έφερε το άλλο και φτάσαμε στην άνευ προηγουμένου επιτυχία. Πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι κυρώσεις αν και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι διστακτικός. Ουσιαστικά δεν θέλει να το πράξει, αν και τον υποχρεώνουν οι αμερικανικοί νόμοι. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να ακολουθήσει…

  • Η Τουρκία είναι μία ακραία αντιαμερικανική χώρα που στράφηκε προς τη Ρωσία. Που φτάσαμε… Οι κακοί Αμερικανοί να μην δίνουν όπλα στους Τούρκους και οι «φίλοι» μας οι Ρώσοι να τους ενισχύουν με ένα υπερόπλο: Τους S-400. Να τους χαιρόμαστε
  • ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ,: Η τρομακτική πίεση που άσκησαν βουλευτές και γερουσιαστές και των δύο κομμάτων, του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού, αλλά κυρίως η σφοδρή αντίδραση φίλων του πολιτικών, που τον υποστήριξαν στα χρόνια της προεδρίας του, ανάγκασε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να κάνει ένα βήμα μπροστά για το θέμα της αγοράς των S-400, από την Τουρκία.

Αποφάσισε, φαίνεται, να συζητήσει το είδος των κυρώσεων με Αμερικανούς νομοθέτες, και αναμένεται να τους παρουσιάσει τα τρία πακέτα μέτρων που ετοίμασε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *