Ο πρωταθλητής της παρακμής: Οι απλοί πολίτες έχουν υποστεί συνέπειες από την κομματική αντιπαλότητα και συμφέροντα μικροπολιτικής.

ΣΚΙΤΣΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ

Του ΑΝΔΡΕΑ Σ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Όλα τα κόμματα συγκυβέρνησης και αντιπολίτευσης όπως είναι τώρα ή υπήρξαν σ’ όλο το χρονικό διάστημα στο οποίο αφορά το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής, κατάφεραν και πάλιν να υπερβούν τα όρια της λογικής απλώς χάριν μικροπολιτικής επιδίωξης.

Όλοι έχουν ευθύνες για τον Συνεργατισμό. Όλοι έχουν ευθύνη για το Χρηματιστήριο και την καταστρεπτική φούσκα που επέφερε.

Όλοι έχουν ευθύνη για τις Κυπριακές Αερογραμμές, για το κούρεμα των καταθέσεων.

Όλοι θα έχουν την ευθύνη για την ενδεχόμενη αποτυχία ομαλής και συνεχούς λειτουργίας του ΓεΣΥ. Ακόμα πιο σοβαρό το θέμα της ευθύνης για το  πώς διεκδικούν να υπάρξει λύση στο Κυπριακό που να αφήνει τη βεβαιότητα ότι θα επιβιώσει και θα είναι λειτουργική.

Επιτέλους ας γίνει κατανοητό ότι ο τόπος και οι απλοί πολίτες έχουν υποστεί συνέπειες, μη εξαιρουμένης και της τραγωδίας του Μαρί, από την κομματική αντιπαλότητα και συμφέροντα μικροπολιτικής.

Ας συναισθανθούν επιτέλους σε ποια κατάσταση κινδύνου έφεραν τον τόπο και τους πολίτες και ποιο το μέλλον που του «διασφαλίζουν».

*Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *