Ψευδολογούντες μήπως εκθέτουν την… Τουρκία; Ούτε καν στους πιο έμπιστους δικούς τους στην Κύπρο τα κατάφεραν

FILE PHOTO. Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίο/ ΓΤΠ/ Σταύρος Ιωαννίδης

Του Λάζαρου Μαύρου

ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ευεργετικό για όσους πολίτες διαφυλάττουν τον αυτοσεβασμό τους και φροντίζουν να ορθώνουν προσωπική αμυντική θωράκιση της συνείδησης τους απέναντι στους οχετούς της αχαλίνωτης δημαγωγίας, πόσο σύντομα, πόσο νωρίς, πόσο ξεκάθαρα αυτό-αποκαλύπτονται οι ψευδολογίες των δημαγωγών. Οι εξ επαγγέλματος επιχειρήσεις τους για εξαπάτηση της Κοινής Γνώμης:

ΟΤΑΝ  ΓΙΑ πρώτη φορά, με την αιφνιδιαστική «κωλοτούμπα» Αναστασιάδη στο δείπνο με τους Ακιντζί – Έιντε 1.12.2016, σύρθηκαν να υποταχθούν στην παμπάλαια απαίτηση των Τούρκων Κατακτητών για Πενταμερή Διάσκεψη «των Τριών Εγγυητριών & των Δύο Κοινοτήτων», στη Γενεύη τον Γενάρη και στο Grans-Montana 28 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2017, δημαγωγούσαν ολημερίς κι εξαπατούσαν τον λαό ότι: 

– «ΑΦΟΥ… πέτυχαν για πρώτη φορά να… εξαναγκάσουν την Τουρκία να συζητήσει θέματα Εγγυήσεων και στρατευμάτων», θα πήγαιναν στην Πενταμερή με στόχο να αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας και, εάν η Τουρκία δεν συμμορφωνόταν στη διεθνή νομιμότητα κάθε «φυσιολογικού κράτους», «μηδέν εγγυήσεις – μηδέν στρατεύματα», τότε θα την εξέθεταν στη διεθνή κοινότητα.

ΑΥΤΕΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ ήσαν μέχρι και τον παρελθόντα Ιούνιο, πριν τρεις μόλις μήνες δηλαδή, οι δημαγωγίες του Προεδρικού του κ. Αναστασιάδη, του κ. Άντρου του ΑΚΕΛ και του κ. Αβέρωφ του ΔηΣυ και των δικών τους. Απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις, στις εφημερίδες, στο διαδίκτυο:

– ΕΑΝ δεν συμμορφωνόταν η Τουρκία, να την εκθέσουν στη διεθνή κοινότητα, έλεγαν, ορκίζονταν και διακήρυτταν κορδωτοί καμαρωτοί έμπροσθεν κάθε μικροφώνου και πάντων των τηλεοπτικών φακών…

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ  αποτέλεσμα:

– ΟΥΤΕ η Τουρκία συμμορφώθηκε,

– ΟΥΤΕ οι εξ επαγγέλματος ψευδολογούντες δημαγωγοί την εξέθεσαν.

Όχι μόνο δεν την εξέθεσαν στη… διεθνή κοινότητα, αλλ’ ούτε καν στους πιο έμπιστους δικούς τους εν Κύπρω τα κατάφεραν, όπως αποδείχθηκε με το εξ ενός εκ των εμπίστων «κάρφωμα» για την «απόρρητη» προσωπική επιστολή, με τα «μη απόρρητα έγγραφα», που απέστειλε ο κ. Αναστασιάδης στους Εξήκοντα δικούς του. Περιλαμβανομένου και του «κάρφα» διευθυντή του «Πολίτη» και του… «καρφωθέντος» κ. Άντρου του ΑΚΕΛ.

– ΕΤΣΙ, λοιπόν, αποδείχθηκαν οι ψευτιές τους περί τάχαμου και δήθεν «να εκθέσουν την Τουρκία», ολόκληρο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, συν τον μισό άχρι τούδε Σεπτέμβριο…

ΚΑΙ  ΙΔΟΥ σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2017 που ο κ. Αναστασιάδης βρίσκεται ήδη στην «καρδιά» της Διεθνούς Κοινότητας: Στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Για την κάθε Σεπτέμβριο Γενική Συνέλευση των ΗΕ.

– ΠΟΙΟ άραγε σημείο του πλανήτη, σε ποια άλλη περίσταση και σε ποια άλλη διεθνή μάζωξη, θα ήταν καταλληλότερη και προσφορότερη ευκαιρία ώστε να επιχειρηθεί ο διακεκηρυγμένος στόχος (δήθεν) Αναστασιάδη – Άντρου – Αβέρωφ – ΑΚΕΛ – ΔηΣυ, να εκθέσουν διεθνώς την Τουρκία;

ΑΝΤΙ  ΤΟΥΤΟΥ, επαναλαμβάνοντας την ανέκαθεν συστηματική ενδοτικότητα των Ηττημένων Μυαλών τους, για διζωνικό συμβιβασμό με τους Τούρκους Κατακτητές και για «λύση» υποταγής στις τουρκικές διζωνικές απαιτήσεις (μέχρι και την εκ περιτροπής τουρκική προεδρία σε «κράτος» διζωνικής «Ενωμένης Κυπριακής Ομοσπονδίας» – ΕΚΟ, ισότιμης τουρκικής συγκυριαρχίας), καυγαδίζουν καθημερινά ποιος είναι πιο… ακραιφνής οπαδός, «χωρίς προϋποθέσεις και προτάξεις» Ακελιστί, του «Πλαισίου Γκουτέρες», πλειοδοτούντος και του κ. Αβέρωφ -ΔηΣυ, για συνέχιση της Πενταμερούς του Grans-Montana, «που τζιαμαί που εμείναμεν»!

– ΑΥΤΗ  ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ είναι, μάλιστα, η «κριτική» («επίθεση κατά πάντων») που… εξαπέλυσε ο κ. Άντρος – ΑΚΕΛ, κατά του κ. Αναστασιάδη δήθεν. Με απώτερο ανομολόγητο στόχο την επανεκλογή του στην προεδρία. Θυσιάζοντας για δεύτερη φορά, ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», άνδρα, «δις εξαμαρτείν», μη Ακελιστή, ονόματι Σταύρο Μαλά!!!

ΠΡΟΣ  ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ή και διάψευση των ισχυρισμών της στήλης, παρακολουθείστε προσεκτικά πόσο θα… εκθέσει ή δεν θα εκθέσει στη διεθνή κοινότητα την Τουρκία Κατακτητή, στη Νέα Υόρκη ο κ. Αναστασιάδης και στην αγόρευσή του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.