Τα “παιδιά” του Αλέξη και του Κυριάκου: Ο Τσιρώνης, η Μυρσίνη, ο Γεωργιάδης και στο …βάθος ΓΑΠ!

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) μιλάει δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (Α), στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη, διότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και όπως πάνε τα πράγματα συμβαίνει αυτό που λέμε πάντα… Ότι τούτος ο τόπος δεν έχει σωτηρία.

Ο κάθε πολιτικός αρχηγός έχει σκελετούς στην ντουλάπα του, είτε είναι ο Τσιρώνης, ο Κυρίτσης και η κόρη του Μάνου Λοϊζου, είτε ο Νίκος Γεωργιάδης, είτε ο εξοχότατος Γεώργιος Α. Παπανδρέου άλλως ΓΑΠ, ο οποίος πάντα βρίσκει το τρόπο για να παραμείνει πάνω από τον αφρό και να μας διασκεδάζει. Εσχάτως την είδε …Λένιν, επειδή του το επέβαλε το «έτερον ήμισυ» και γίνεται ρεζίλι ο άμοιρος, αλλά αυτός νομίζει πως είναι …cool!

  • Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περνά δύσκολες μέρες και νύχτες καθώς όσο προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα, όλο και περισσότερο αυτά παραμένουν στο προσκήνιο και του «βγάζουν τη γλώσσα» περιπαίζοντάς τον.

Το τραγικό της υπόθεσης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αντιλαμβάνεται πως δεν έχει καμία σχέση πλέον, ως κεντροαριστερός πολιτικός, με τους Τσιρώνηδες, τους Κυρίτσηδες, τις Μυρσίνες και ένα σωρό άλλους «ψεκασμένους» στο κόμμα του. Όμως, δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από αυτή τη μιζέρια του 3%, οι οποίοι είναι μεν στην κυβέρνηση, αλλά συνεχίζουν να λατρεύουν το παρασκήνιο. Θα έλεγα και την «παρανομία».

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέμει την υπόθεση του πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη. Από τη μία τον έχει μεγάλη ανάγκη -διότι του καθαρίζει τον «στάβλο» της Νέας Δημοκρατίας- από την άλλη η κατηγορία αφορά παιδεραστία. Είναι πολύ βαριά. Και ο πρόεδρος της Ν.Δ είναι και πατέρας. Ούτε εμείς το ξεχνάμε, ούτε αυτός…

Για την υπόθεση αυτή διαπίστωσα το εξής απαράδεκτο και ελεεινό: ότι τα μέσα ενημέρωσης (ΜΜΕ) που υποστηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη -και είναι και πολλά- εξαφάνισαν το θέμα. Ήταν στο στυλ ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε! Είναι μία υπόθεση λογοκρισίας και εξαφάνισης μίας είδησης, που πρέπει να απασχολήσει τους καθηγητές Πανεπιστημίων που διδάσκουν δημοσιογραφία.

Ενώ, με την υπόθεση της κόρης του Μάνου Λοϊζου ξεπέρασαν εαυτούς. Καλώς έπραξαν, αλλά όχι να διασύρουν μόνο τους αντιπάλους τους. Να γράφουν και για τους δικούς τους.

  • Τα ίδια και απαράλλακτα συμβαίνουν και με τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. «Ξεσκίστηκαν» κυριολεκτικά για να προβάλουν την υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη -και καλώς έπραξαν- αλλά με το θέμα της Μυρσίνης βλέπω να αναζητούν δικαιολογίες δεξιά και αριστερά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία «σύντροφοι». Ούτε για τις βλακείες που εκτόξευσαν ο Τσιρώνης και ο Κυρίτσης, πρέπει να αναζητούν δικαιολογίες.

Όλα τα παραπάνω, και τα ατοπήματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και η παιδεραστία του κ. Γεωργιάδη, σε άλλες χώρες τιμωρούνται. Στην Ελλάδα δυστυχώς επιβραβεύονται από τους πολίτες. Οι οποίοι έχουν τεράστια ευθύνη διότι δεν επιλέγουν ποτέ τους άριστους. Ψηφίζουν αυτούς που τους λένε τα περισσότερα ψέματα και τους δίνουν τις πιο πολλές έωλες υποσχέσεις.

  • Την περασμένη Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ μία τριμερής σύνοδος, που ήταν εξαιρετικά σημαντική για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα περισσότερα ΜΜΕ, που υπάρχουν μόνο λόγω του κομματικού χρήματος, υποβάθμισαν το γεγονός, και προσπάθησαν να μειώσουν και τη σημασία συμμετοχής της Αμερικής σε αυτή τη σύναξη της Ιερουσαλήμ.

Πάντα είναι καλύτεροι οι «δικοί» τους, πάντα οι «δικοί» τους θα το έκαναν καλύτερα. Δεν διδάσκονται από το παρελθόν και το μέλλον για όλους αυτούς μεταφράζεται στο πόσα χρήματα δίνει ο τάδες πολιτικός και επιχειρηματίας. Όλοι εργάζονται για κάποιους. Όλοι είναι παρτιζάνοι.

Η αλήθεια ας περιμένει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *